KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Opłaty

Miesięczne opłaty za pobyt dziecka w przedszkolu przyjmowane są w placówce między 2 a 20 dniem każdego miesiąca w godzinach:

od 7.00 do 15:00 - wtorek, pozostałe dni od 8:00 do 16:00.

Minimum programowe jest od godz. 8:00 do 13:00

Miesięczna opłata za przedszkole składa się z dwóch elementów:

  1. opłata stała, tzw. „czesne” - 1,00 - cena jednej godziny ponad tzw. minimum programowe czyli ponad 5 godzin pobytu dziecka w przedszkolu; np. dziecko przebywa 8 godzin w przedszkolu opłata wynosi 3 zł za dzień;
  2. Opłata za wyżywienie zależna jest od ilości posiłków, z których korzysta dziecko:
  • 3 posiłki (śniadanie obiad, podwieczorek) – stawka dzienna 7,00 zł.
  • 2 posiłki (śniadanie, obiad lub obiad, podwieczorek) – 4,50 zł.
  • 1 posiłek (obiad) – stawka dzienna 3,50 zł

Numer konta naszego przedszkola, na który można przesyłać opłaty za przedszkole:

Przedszkole Miejskie nr 1 
ul. Wigury 1 
95-035 Ozorków

NR KONTA BANKOWEGO
91 8786 0001 0000 1762 2001 0005